zaterdag 19 januari 2008

THUISONDERWIJS: Technopolis


Dinsdag 15 januari zijn we naar Technopolis geweest, MET thuisonderwijzers. Gelukkig waren er een paar meisjes van mijn leeftijd bij!!! Daar heb ik veel mee opgetrokken!! Het was heel leuk daar, er was wat nieuws voor kinderen van 4-8 maar kleine en grotere kinderen vonden het ook nog heel leuk!!! Zelfs ik!!! Er was vanalles: een supermarkt, bouwplaat, pizzeria, de bank (waar je je eigen geld kon maken met een foto van jezelf erop!!!). Er stond ook een ambulance met echte zwaailichten, er was een tandarts, een autogarage met een echte (nieuwe) auto die je kon besturen. Zeker mijn kleine broertje(2j) vond dat leuk!! en nog HEEL veel andere leuke dingen!! Zeker de moeite waard.


Voor de (grote) kinderen was er beneden een tentoonstelling over spionage. Daar kon je mensen fouilleren, en mensen bespioneren door geheime camera's, een brandkast kraken. De BMW uit de James Bond film “Tomorrow never dies” stond er ook, kijk voor meer te weten eens op: http://www.technopolis.be/topsecret/


Ook is er een vaste tentoonstelling, die erg leuk is. Je kon er allemaal moeilijke denkspelletjes doen, vb. een kubus maken van blokken in een speciale vorm. Dat was erg lastig!! Je kon ook nog een krant maken met op de voorpagina een foto van jezelf!! Er staat daar ook een leuke waterspeelplaats met ballen die je in eens soort tornado kan laten gaan. Er was zoveel te doen dat ik niet eens alles kan opschrijven!!

Kijk voor meer informatie op: http://www.technopolis.be/ !!!!

1 opmerking:

 1. Hallo Jedidja,

  Wat heb je een leuk verslag gemaakt van het TO-uitstapje naar Technopolis. Het was een gezellige middag en dan is het altijd leuk om te lezen hoe anderen het vonden en om foto's te kijken.

  Je hebt trouwens een erg leuk weblog en ik vind je ontzettend creatief!

  Groetjes van Jolande
  (moeder van Julian die ook TO krijgt)

  BeantwoordenVerwijderen