zaterdag 14 maart 2009

Fimo klei!

Hoii iedereen,,

Ik had op internet allemaal leuke ideetjes gevonden en gezien om te maken met fimo klei! Dus heb ik wat pakjes aangeschaft, de kleuren rood, geel, blauw en wit omdat je die ook kan mengen. Ik heb het bij deze webwinkel besteld, hier was het ook het goedkoopste (denk ik!). Ik had ook nog wat van die "lege" gsm-hangertjes gekocht (zie foto's). En ik kreeg er nog een leren veter bij (zie ook de foto's...)!
Vandaag (en gisteren) ben ik lekker begonnen met kleien! Ik heb wat cupcakes gemaakt en hartjes, eendje, visje, enz., enz...
Als je het wou laten "glimmen" kon je nog een duur spul kopen, maar er stond ook ergens op een site dat je ook gewoon doorzichtige nagellak kan gebruiken. Omdat ik dit nog had staan (en goedkoper natuurlijk) heb ik ze allemaal "ingesmeerd" met nagellak! Nu glimt het super erg maar ze zijn wel mooi (vind ik zelf toch!)!
Hier zijn nog wat foto's;
Ik heb ook al een gsm-hanger van een cupcake gemaakt. Die zie hierboven ook voorbijkomen!

doeidoei,
Jedidja

P.S. Reacties... ;-)...?!?!?!?!???

1 opmerking:

  1. HA Jedidja,
    Leuke spullen heb je gemaakt! Heb zo zin om te beginnen... Maar Alma heeft laatst Fimo klei gekregen van een tante, en die is te brokkelig en kleit niet goed. Weet je hoe je die weer beter kan verwerken? Moet daar water bij ofzo?
    Groet, Josh

    BeantwoordenVerwijderen