maandag 31 oktober 2011

Mode-ontwerpwedstrijd

In het voorjaar deed ik mee aan een kledingontwerpwedstrijd van het reformatorisch dagblad.
Wij krijgen de krantenbijlage's altijd van familie, en daar stond deze wedstrijd in. De opdracht was om een dames- of kinderkledingontwerp te maken op papier en dat in te sturen. Als je uitgekozen werd mocht je het ontwerp naaien en een modeshow komen lopen op de wegwijsbeurs. Ik stuurde deze twee ontwerpen in:


Ik deed eigenlijk gewoon mee en zeker niet met de insteek om uitgekozen te worden.
Maar toch kreeg ik in mei een mailtje dat ik bij de 15 ontwerpers zat die waren uitgekozen!

Ja, en nu mocht ik dus het ontwerp naaien en de show lopen op 22 oktober. Het uitgekozen worden was natuurlijk super leuk, maar nu moest ik ook een modeshow lopen (!) en dat nog wel op de wegwijsbeurs (waar ik nog nooit was geweest).

In de zomer ging ik een week logeren bij m'n oma, en zij hielp mij met het tekenen van het patroon en het naaien. In de volgende maanden ging ik op zoek naar bijpassende schoenen en accessoires.

En toen was het opeens 22 oktober. Ik was echt heel zenuwachtig (ook omdat er zoveel familie was komen kijken) maar het lopen ging erg goed en ik vond het toen echt super leuk.

Er waren 3 rondes, jammer genoeg viel ik bij de eerste ronde al af. Maar de 3 winnaars waren wel ook mijn top 3 op voorhand.

Nu is de wedstrijd eigenlijk nog niet afgelopen, want er is nog een publiekprijs te winnen.
Dus nu wil ik natuurlijk zoveel mogelijk stemmen binnenhalen zodat ik toch nog een prijs krijg!

Willen jullie allemaal op mij stemmen?
Hier is een artikel erover, en hier de link naar het stemmen.Foto's zijn door m'n moeder gemaakt, deze hierboven is bewogen,  maar ik vond het wel een grappig effect hebben ;-).

Al met al was het natuurlijk een hele leuke ervaring!

4 opmerkingen:

 1. Anja-Dorine-Sofie6 november 2011 om 14:21

  Waar precies kunnen we onze stem uitbrengen?
  Want beide links uit je bericht leiden naar dezelfde algemene pagina 'http://www.refdag.nl/zondag' en daar zijn dan zoveel mogelijke rubrieken, dat ik het niet zo direct vind...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Er kan nu jammer genoeg niet meer gestemd worden. Op zondag "sluit" deze site. En het stemmen was tot en met gisteren (5nov.).

  Bedankt voor de reactie.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zo cool Jedidja! Je verbaast me elke keer weer!

  BeantwoordenVerwijderen