woensdag 11 juli 2012

Belgian chocolate in the USA

Boodschappen doen in Amerika is een hele happening. Alle winkels/supermarkten zijn BIG en hebben heel veel, we zijn dan meestal ook niet klaar binnen 1 uur. De verpakkingen schreeuwen allemaal: "koop mij", door de kleuren die ze hebben word je bijna gek.

Gisteren waren we in een winkel en hadden ik zin in chocolade, het is moeilijk om echt goede chocolade te vinden. Ik koos een reep uit op basis van de mooie verpakking en ook omdat er Belgian chocolate op stond dacht ik dat het wel goed zat ;-).




Maar ja het blijft natuurlijk Amerikaanse chocolade, dus hij kon mijn test niet doorstaan. Te zoet! En het leek totaal niet op de chocolade in België.


Eigenlijk is het wel een beetje raar om chocolade te kopen, want het is hier rond de 40° celcius. Maar gelukkig is er in de meeste huizen airconditioning...

1 opmerking:

  1. Te zoet, tja daar houden de Amerikanen van, vies he! Het eerste ingredient is trouwens 'sugar', :-)
    Geniet van de reis verder en het naaien! Groeten Annemarie

    BeantwoordenVerwijderen