woensdag 22 augustus 2012

KanoënDe familie waar we verbleven voor een langere tijd had een kano! Er werden enkele tochtjes op de rivierer of het meer gemaakt, deze keer was het een vader-dochter uitje. Samen met mijn vader, Rhodé en febe gingen we varen. We beslisten om deze keer op de rivier te gaan. We maakten een start aan het begin van de rivier (zoals je op deze kaart kan zien) en zaten gelijk al vast. Na wat oefenen ging het gelukkig steeds beter. De tocht was echt heel mooi, door natuur en we zagen geen enkel persoon. Als we echt stil waren zagen we allerlei dieren…

Zien jullie het meer? Hiervandaan is een dam die leidt naar een riviertje die dan weer uitkomt bij Veterans Memorial Park. Dit stuk hebben we gekanood.  
Het weer was echt perfect, zonneschijn met een koel briesje. De rivier leidde ons door een soort waterval met heel veel stenen. We gingen erg snel en konden niet sturen, dus we stootten op een steen. Het was lastig om de boot eraf te krijgen (vorige keer was er op deze plaats een lek ontstaan), maar het lukte nadat we bijna allemaal de boot uitgeklommen waren. We zaten totaal 5 keer vast, gingen enkele brugjes onderdoor en we doorstonden de waterval. Hierna kwamen we aan op de camping annex park. Hier stond de rest van het gezin ons op te wachten, en hoorden we dat we 2 uur onderweg zijn geweest. 

1 opmerking:

  1. Wat een heerlijke reis maken jullie toch!! Geniet van alle avonturen!


    Tot ooit weer in België :)) Groetjes, Veerle

    BeantwoordenVerwijderen