vrijdag 29 oktober 2010

Yes, a new sewing machine!

Gisteren zijn we naar een naaimachinewinkel in Maastricht geweest.
Het was heel gezellig, want het was een jong echtpaar die de winkel uitbaatte.
Wij legden een beetje uit wat we zochten, en die man haalde even een naaimachine (een Brother) van achteren, en dat was eigenlijk precies wat we zochten.
Daarna liet hij nog wat andere merken zien, maar we vonden de eerste toch de beste qua prijs en wat je er allemaal mee kunt doen.
Het is een Brother Innovis 150 Special Edition. Met 80 steken, en we waren versteld wat tie allemaal kon. Op die oude machine van oma ging het er toch heeeel erg ouderwets aan toe. Op de Brother moet je bijvoorbeeld alleen even de draad erin rijgen, en dan op een 'knopje' duwen en dan zit de draad in de naald. Je kan ook zonder pedaal naaien etc. Zo zijn er wel een heleboel dingen die heel erg luxueus zijn (t.o.v. die oude machine ;-)).
We (ik zeker ook) zijn er erg blij mee!

Dinsdag was mijn rok niet helemaal afgekomen, dus die heb ik gisteren gelijk afgemaakt.
Dit is het geworden:


Nu even iets heel anders: Hebben jullie nog tips om dingen te doen in Amsterdam? We gaan nl. in de vakantie een paar daagjes naar Amsterdam. Dus leuke winkeltjes/marktjes/musea/bezienswaardigheden/....

P.S. Sorry voor de slechte kwaliteit foto's! Het is herfst hé?! Dus niet zo mooi licht hierbinnen. De laatste foto is dan ook buiten gemaakt.

1 opmerking:

  1. Hey Jedisja

    Mooi rok en stof en leuk dat je een nieuwe hebt !!!

    PS : prettige vakantie Belle***

    BeantwoordenVerwijderen