vrijdag 11 februari 2011

Ook zin in taart?


9 februari 2011, eergisteren werd mijn zusje Febe 9 jaar!
Natuurlijk ;-) maakte ik weer wat lekkers...
een taart. Omdat ze nu helemaal into paarden is, probeerde ik een paardentaart te maken. Wat best goed gelukt is, vind ik.

Het is een gewone biscuittaart met marsepein bekleed, het paard heb ik met chocolade gespoten. En de vulling is heel simpel: 250g mascarpone, 200ml slagroom en (aardebeien)jam naar smaak.

Naast de taart maakte ik ook nog een cadeautje; een waardebonnenboekje. Van een blog haalde ik ideetjes wat voor bonnen ik kon maken en voor de rest verzon ik er zelf ook nog een heel aantal.Zelf ook een bonnenboekje cadeau geven? Ik heb er een pdf van gemaakt die je hier kan downloaden.

---------------------------

Nu even wat anders...
Ik heb 7 volgers (zie side-bar), en ik zou graag wat meer volgers willen! Dan weet ik een beetje wie mijn blog leest ;-). Dus lees je m'n blog al een tijdje of juist erg kort? Volg me dan even door op aanmelden te klikken.


2 opmerkingen:

 1. oh wat lekker zeg die taart maar ik mag hem echt niet voorlopig. Hij is erg leuk geworden!en ik weet nu ook waarmee ik een taart kan vullen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hey Didja ,

  Alles goed ?

  Eh , een vraagje die marsepein rol jij die uit? Mail je me even voor het te uitleggen, ik heb er zin in ! (Dol op marsepein !)

  Isa-Belle

  BeantwoordenVerwijderen