dinsdag 17 januari 2012

Gift inspiration 2

Ik vind het echt super leuk om voor iemand een gepast cadeautje te zoeken en het dan - mooi verpakt natuurlijk - te geven.
December is voor velen een maand vol cadeautjes, zo ook bij ons. Wij hadden zelfs een heuse budget (!) cadeautjesweek. Ieder van ons gezin kreeg een dag waarop hij/zij de cadeautjes mocht geven. Dus ieder maakte/naaide/kocht 5 cadeaus.

Mijn cadeau's zagen er ingepakt zo uit:
Allemaal ingepakt met kraftpapier en verder versierd met taartkantjes en satijnband.

En uitgepakt zo:

Voor mijn broertje van 6 (Joachim) maakte ik een raket en een horloge uit vilt. Deze waren een groot succes! Ook kocht ik bij Dot en Dodette nog een klein cadeautje, een soort mini magic board waarop je kan tekenen en het dan weg kan halen (in vintage stijl, met konijnen -zijn lievelingsdieren- erop).


Voor mijn zusje van 9 (Febe) maakte ik een heuse popcornkit. Mijn inspiratie haalde ik hier. Wat erin zat? Dit: pofmais, suikermengsel en zelfgemaakte zakjes.
Voor haar kocht ik er ook nog een moppenboek bij en deed ik er een bon bij om samen thuis een dvd'tje te kijken.Voor mijn oudste zusje van 14 (Rhodé) vond ik het echt super moeilijk om iets te vinden. Maar het is toch gelukt en ik gaf haar een heleboel kleine cadeautjes, gekocht of zelfgemaakt. Zie foto hieronder:Dan mijn ouders! Ik gaf ze elk ook een soort kit. Voor mijn papa een "Refreshment in a jar" en voor mijn mama "Enjoyment in a jar".

 

De "Refreshment in a jar" bevatte dit:
- shampoo
- douchgel
- desinfect
- mintjes
- kauwgom
- tandpasta
 

En de "Enjoyment in a jar" bevatte dit:
- thee (ik naaide de theezakjes zelf, en stopte er dan losse thee in)
- chocola
- servetjes
- een kaars

Zo dat was alles! Een hele gevarieerde familie heb ik hè? ;-).
Maar hopelijk zo ook inspiratie voor jullie gifts.


1 opmerking: