zaterdag 7 januari 2012

Macarons 2e poging

Hier zien mij macarons er echt terrible uit!

Het bleek toen dus al dat macarons maken niet zo makkelijk was..
Van de zomer waren we in Frankrijk op vakantie en daar komen de macarons vandaan, dus ik had me al voorgenomen om dan macarons te eten. Mmm... lekker!
Toen we in een grote mega supermarkt waren, kwamen we op een gegeven moment bij de bakspullen. En raad eens wat daar stond? Een pakket om macarons te maken! Ze hadden verschillende smaken, ik nam de framboos...
Normaal ben ik niet zo voor die kant en klare pakketten, maar een pakket voor macarons kan ik natuurlijk niet weerstaan.


Pas nu vond ik tijd om ze te maken! Het was echt super makkelijk (ookal was het recept in het Frans ;-)). En volgens mij zijn ze wel aardig gelukt, nog niet helemaal perfect maar toch al veeeel beter dan die ik de andere keer maakte.Ik denk dat ik nog een keer naar Frankrijk moet om pakketten in allerlei smaken in te slaan!

En? Hebben jullie al een keer macarons geproefd/gebakken?

2 opmerkingen:

  1. mmm lijkt me erg lekker. ik zag trouwens gisteren bij de Xenos pakken staan om macarons te maken. geen idee of die lekekr zijn hoor maar wie weet kan je die eens proberen

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik heb ze onlangs gemaakt, en ze smaakten heeeerlijk. Eerste keer via recept van internet, deze waren helaas mislukt. Nu via de gemakkelijke weg geprobeerd. Geeft moed voor een derde poging!!!

      Verwijderen