dinsdag 15 mei 2012

Barcelona einde.


Door no. 1...

Bonjour! Olà!
Hier ben ik weer…
We zijn alweer een aantal dagen thuis op de Mission. In Barcelona hadden we de luxe van wifi in ons appartement, maar nu hier terug is opeens alle internet weg. We kunnen via geen weg meer internet ontvangen op de mission, er zou een probleem zijn, maar het is nog niet verholpen. 
Daarom publiceer ik deze post op de markt in Anduze waar er wifi rondzweeft ;-). 
Ik wil graag het verslag van Barcelona nog afmaken, dus we gaan even terug naar 11 mei. Ons laatste ontbijt in B, alles inpakken en daarbij ook nog wat foto’s maken van de geweldige vloer die er in het appartement lag. Heel erg mooi! 


We reden rond 10.00u weg uit Barcelona en zwaaiden de mooie stad uit. Na een tijdje gereden te hebben kwamen we bij Girona. We wilden eigenlijk nog wel een andere Spaanse stad zien dan het grote Barcelona. Er was niet zoveel te zien daar, we hebben gewoon wat rondjes gereden. Maar we zijn ook nog even gestopt bij het bekende warenhuis El Corte Ingles. Hier kochten we een hoed voor mama ;-), die had ze wel nodig met al die felle zon. 
Hierna reden we weer een heel eind door, we lieten Spanje achter ons en reden naar Carcassonne in Frankrijk. Het stond op de “planning” om dit Middeleeuws dorpje nog te bezoeken. Daar hebben we het kasteel bezocht en ook nog wat rondgelopen door de kleine straatjes. No. 4 vindt kastelen helemaal het einde, dus we deden het vooral voor hem. De oudere kinderen (incl. ik) vonden dat we al zoveel kastelen bezocht hadden in ons leven, dat dit voorlopig wel de laatste was ;-). 


We sloten de dag af bij Mc Donalds, gewoon om dat dat het simpelste was ;-). En reden daarna door naar Anduze. Dit was nog een eind rijden en we kwamen dan ook in het donker, rond 23.00u aan. 
Het einde van onze citytrip naar Barcelona!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten