dinsdag 25 januari 2011

< I'm so happy about... my macbook >


Na sparen, nog sparen, en dan nog eens sparen (+ al een vervroegd verjaardagscadeau krijgen) kon ik eindelijk een macbook bestellen!
Vorige week donderdag (yes I know, ik had al veel sneller moeten bloggen ;-)) kreeg ik mijn macbook binnen. Ik had 'm besteld via Apple Store en in 6 dagen al in huis.

Ik ben er echt super blij mee, nu nooit meer 14 (!) min. wachten tot de pc is opgestart, maar 14 (!) sec. en dan is m'n macbook opgestart.

Het werkt echt super zo'n mac, ik ben er nu eigenlijk al voor een deel aan gewend!
En al die leuke extra dingen die eraan zitten, bv. Garageband --> ik heb al 2 pianolessen gevolgd ;-). Of de Photo Booth waar je met je webcam foto's kan maken, die vonden vooral m'n zusjes en broertje erg leuk. En in iPhoto zitten ook allemaal erg leuke dingen, zoals je eigen diashow maken met muziek en alles erop en eraan. En zo kan ik nog wel even doorgaan...

Natuurlijk is zo'n eigen macbook ook handig voor thuisonderwijs/school, ik kan gewoon rustig zitten op m'n kamer om samenvattingen te maken of andere dingen op te zoeken of enz.


Alleen heb ik een probleempje met Mail, ik kan m'n eigen e-mailadres er niet in zetten. Ik kan dan wel mail versturen maar niet ontvangen, echt heel raar.
Als iemand mij daarmee kan helpen? Graag, mail dan maar naar vintage-colours@hotmail.com daar kan ik nl. wel gewoon mee mailen.Zo dat was het weer, ik heb nog heel wat andere dingen die ik kan laten zien dus er zal snel weer een nieuwe post aankomen.

1 opmerking:

  1. wow super zeg! ik kan me voorstellen dat je daar heel erg blij mee bent!

    BeantwoordenVerwijderen